Door 2 jaar lang alle tips van anderen zelf te proberen, veel te wandelen en te ontdekken, kan ik de leukste kant van Madrid laten zien aan jou. 

Officieel mag ik me geen local noemen, maar zelfs van een Madrileen krijg ik wel eens de vraag waar in het centrum ze een leuke bar kunnen vinden : ) 

Gastvrij

Als je iets doet wat je leuk vindt, is het makkelijk om enthousiast te zijn. En dat ben ik! Daarbij beweeg ik mee met de groep en sluit ik de tour aan op genoemde wensen. Zo nemen we aan het eind van de tour met een grote glimlach afscheid.

Ontdekker

De een vindt het heerlijk om altijd naar hetzelfde tentje te gaan, maar ik ben het tegenovergestelde. Bij alles wat ik zie, denk ik ‘daar wil ik ook eens naar toe’ of ‘dat wil ik ook eens proberen’. Daarom kan ik je zo veel van Madrid laten zien en schrijf ik daar over in mijn blogs.

Genieter​

Ontbijt en goede koffie, daar geniet ik van. Op een zonnige dag ga ik graag nieuwe koffie zaakjes proberen, met wat lekkers of de typische spaanse Pan con Tomate. En dan natuurlijk het liefst in de zon. En na het ontbijt? Dan is Casa de Campo mijn favoriete plek voor een prachtige wandeling. 

Ik hoop je snel te ontmoeten in Madrid bij een van mijn tours! 

Sluit menu